Trakya Bölge BİLSEM Toplantısı

Trakya Üniversitesi bünyesinde yer alan Özel Yetenekliler Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Trakya bölgesinde yer alan üstün yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü kurumlar olan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürleri ile 27.04.2021 tarihinde toplantı yapılmıştır. Toplantıya Özel Yetenekliler Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih DERELİ, Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Sinan YİĞİT, Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Vekili Güner EVREN, Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Beyhan TURFAN, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bünyamin USLU ve Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Kadir ŞAHİN katılmıştır.

Toplantıda Özel Yetenekliler Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trakya bölgesi BİLSEM’leri arasında yapılabilecek işbirliklikleri ve çalışmalar ele alınmıştır. Bununla birlikte BİLSEM’lerin ihtiyaç duydukları alanlar ve istekleri değerlendirilmiştir. Araştırmaların ve uygulamaların hayata geçirebilmesine yönelik ortak görüş birliğine varılarak birlikte çalışmaya yönelik süreç planlaması yapılmıştır.

Bu içerik 27.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 123 kez okundu.